Gasesti aici intrebarile legate de nunta pe care le primesc cel mai des si raspunsurile la aceaste intrebari. Sper sa iti fie de folos.

In cat timp primim filmarea? 

¬† ¬† ¬†Timpul de predare este de 60 zile lucratoare sau 14 zile calendaristice daca se achita taxa de urgenta in valoare de 150 euro. Cunosc si cealalta parte a ‚Äěbaricadei‚Äú ‚Äď am fost si eu, la r√Ęndul meu, mire si stiu cu cata nerabdare am asteptat sa primesc filmarea, asa ca incerc sa va scurtez asteptarea cat de mult posibil.

Am vazut clipuri tale de nunta dar as vrea sa vad si cum arata filmarea de la petrecere.

     Daca accesezi linkul de mai jos vei gasi un exemplu de nunta de la inceput pana la sfarsit. Am impartit nunta in mai multe parti (pregatiri, cununia civila, cununia religioasa, petrecere) ca tu sa poti vedea doar ce te intereseaza.

LINK EXEMPLU NUNTA

Vii tu personal la eveniment sau trimiti pe altcineva?

     Eu personal voi fi prezent pe toata durata evenimentului

Nu sunt din Zalau. Poti totusi sa imi filmezi nunta?

     Desigur. Ma deplasez oriunde in tara si chiar in strainatate. Costurile pentru deplasare si cazare nu sunt incluse in oferta daca evenimentul se desfasoara la o distanta mai mare de 50 km fata de orasul Zalau.

Cum primim materialul?

     Materialul se preda pe stick usb 3.0

Ne-am hotarat si dorim sa fii videograful nuntii noastre. Care este procedura de urmat?

     Primul lucru este sa va interesati daca sunt disponibil la data cand aveti nunta. Pentru rezervarea datei este necesar sa semnam un contract si sa achitati o taxa de rezervare (50 euro). Contractul confera de ambele parti garantia seriozitatii colaborarii.

Poti sa faci si poze la nunta noastra?

      Nu, sunt videograf deci nu va pot oferi decat servicii de filmare. Insa pot sa va recomand cu drag colegi fotografi dintre cei cu care am colaborat si despre care stiu ca va pot livra un material de calitate.